• Gratis verzending bij €50,-
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Persoonlijk stijl advies

Over ons

T-Time Men’s Wear

Sinds 1994 zijn wij met onze winkel gevestigd aan de Boliestraat 40 in Doetinchem met 150m2 aan fashion! Door de jaren heen zijn we altijd op zoek geweest naar de laatste trends op fashion gebied. Door het actief bezoeken van internationale beurzen proberen wij met de mooiste labels onze klanten elke keer weer te verrassen. Zoals bijvoorbeeld Stone Island, CP Company, Jacob Cohen, Woolwich, Peutery, Hogan. Vanaf deze winter vind je ook de collecties van Polo Ralph Lauren, Herno en A.P.C. in onze winkel!

Alhoewel niets zo veranderlijk is als fashion, hebben wij geprobeerd trouw te blijven aan onze eigen waarden en stijl. Dat betekent een warme, gezellige plek creëren waar iedereen welkom is! Niet alleen voor een persoonlijk stijl advies, maar ook voor een gezellig praatje met een bak koffie! We zijn er dan ook heel trots op dat we in de loop van de jaren een trouwe klantenkring hebben opgebouwd. We zijn erg dankbaar voor deze trouwe vaste klanten en hopen natuurlijk dat jij er ook een bent!

We zijn je dan ook graag van dienst, niet alleen online via deze webshop maar ook zeker persoonlijk in onze winkel in Doetinchem.

We hopen je graag een keer te zien!

Groet Jurgen & Gladys Stegeman & Team T-Time!

Parkeren: wij hebben de mogelijkheid om te parkeren naast de winkel.
Aan de Gart Seevinckgang hebben wij een aantal parkeerplaatsen voor onze klanten.